Iedere week wordt er in een groep getraind bij Voetbalvereniging Forum Sport, Prins Bernardlaan 242 in Voorburg.

Hoe laat?
De training is steeds op dinsdagmiddag van 16.45 tot 17.45 uur. Ik ben vanaf 16.15 uur aanwezig. En op vrijdagmiddag van 18.00 tot 19.00 uur.

Hoeveel personen?
Hoe groot de groep wordt, weet ik nu bij aanvang nog niet. Het gaat erom dat als de groep te groot wordt om individueel te kunnen werken met kinderen, het moment is gekomen om de groep op te splitsen. Ik zal worden ondersteund door stagiaires en/of vrijwilligers. Zij zullen volgens mijn instructies met de kinderen aan het werk gaan. Als de kinderen naar de training komen, dragen ze sportkleding.

Kosten
De kosten van de training bedragen € 7,- per uur. Eerst doet het kind aan een gratis proefles mee. Daarna is er de keuze om steeds per maand te verlengen of per kwartaal. In het laatste geval is 1 training gratis. De trainingen dienen vooruit te worden betaald. Delissen Martens Advocaten is de kledingsponsor van de voetbalschool. Ieder kind krijgt dan ook een tenue dat bestaat uit een shirt, broekje en kousen in de kleuren oranje en blauw.

Er wordt getraind op kunstgras. Dus gaat het vrijwel altijd door. Zo niet, dan wordt daar via een gemeenschappelijke app contact over gehouden.

In de schoolvakanties wordt niet getraind.

Wil je meer weten, stuur dan even een mail naar:

pieter@voetbalschoolnummer14.nl

Lees Meer